«

»

feb
05

Turncreater in tv-show Holland’s Got Talent

Een jaar geleden bedachten Nienke Freriks en Lotte Wieskamp dat het leuk zou zijn om Represta’s Showteam Turncreater op te geven voor Holland’s Got Talent. Wie weet… Turncreater op tv! Maar lange tijd hoorden we er niets meer van en toen iedereen het al een beetje vergeten was, kreeg trainer Hans Neerhof bericht; of we een voor-auditie wilden komen doen! Graag natuurlijk en op 29 januari vertrokken we naar Hilversum waar we een geslaagde auditie hebben gedaan. De jury was meteen enthousiast en een paar dagen later kregen we te horen dat we door zijn naar de tv- rondes! De act waarmee Turncreater op tv komt, is een zogenaamde schimmenact. Verder verklappen we nog niets. Zodra we weten wanneer de tv-uitzending is, laten we het weten in de Represta nieuwsbrief en hier op de site.

Visitekaartje Represta

Showteam Turncreater is opgericht in 2002 en bestaat uit een groep enthousiaste dames in de leeftijd van 8 tot 26 jaar. We trainen ongeveer twee uur per week onder leiding van Hans Neerhof. Tijdens deze trainingen proberen we nieuwe ideeën uit te werken en te realiseren. Turncreater is het visitekaartje van Gymnastiekvereniging Represta. Turncreater staat voor Turnen, Creativiteit en Theater, in de breedste zin van het woord. Als showteam verzorgen we, zowel binnen als buiten, optredens waarin spanning, sensatie en plezier is verwerkt. Je kunt hierbij denken aan:
Turn/Acrobatiek acts, zoals springen, trapeze, acrobatiek, clowns, marionetten, container, steiger, ladder, paal etc.
Speciale acts, bijvoorbeeld voor de opening van een bedrijf. In overleg met de opdrachtgever verzorgen we een unieke openingsstunt.
Jubileum acts; een origineel optreden, het aanbieden van een cadeau, het serveren van een hapje en/of drankje. Dit alles in aangepaste kledij en schmink.

Permanente koppeling naar dit artikel: http://represta.nl/index.php/2012/02/turncreater-in-tv-show-hollands-got-talent/

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliceerd.

U kunt deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>